1 2 3 4 5
QMP- Dobra Wołowina

"QMP- Dobra Wołowina"

Dobra wołowina QMP to odpowiedź na coraz
wyższe wymagania klientów co do jakości żywności.
Dobra zawsze i wszędzie, bo produkowana zgodnie
z zasadami Quality Meat Program
– pierwszego krajowego systemu jakości mięsa wołowego.

czytaj więcej

Od widelca do zagrody

"Od widelca
do zagrody"

Założeniem projektu jest zwiększenie poziomu innowacyjności
polskiego sektora wołowiny poprzez kompleksowe badania
i stworzenie nowej wiedzy opracowanej w ujęciu holistycznym
w obszarze nauk związanych z jakością mięsa wołowego.

czytaj  więcej

Aktualności

Ważne konsultacje

Wraz z Ministerstwem Rolnictwa i Rozwoju Wsi – Departamentem Rynków Rolnych zapraszamy do wypełnienia ankiety dotyczącącej pisemnych umów na dostarczanie produktów rolnych. 
 
Ankietę znajdziecie tu:
http://www.bukaciarnia.pl/index/aktualnosci/4694-ankieta-mrirw

Polski

#AgriOutlook2017 poświęcony przyszłości #WPR

Tegoroczny AgriOutlook2017 poświęcony jest przyszłości Wspólnej Polityki Rolnej
W konferencji udział bierze Prezes Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego- Pan Jerzy Wierzbicki. 
Sprawa wyzwań klimatycznych, innowacje, zrównoważony rozwój, badania naukowe w rolnictwie i transfer ich wyników to tylko kilka tematów jakie przewijały się podczas konferencji.
Dla obrony budżetu przyszłej WPR potrzebna będzie niewątpliwie intensywna praca interesariuszy i administracji.

Polski

PZPBM Partnerem projektu "Creating Entrepreneurs in Food"

Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego zostało partnerem projektu finansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Erasmus + KA2: partnerstwa strategiczne na rzecz kształcenia i szkolenia zawodowego.

Polski
więcej aktualności

Nie opublikowano jeszcze żadnej treści na stronie głównej.