Zapytanie ofertowe- organizacja szkolenia dla sprzedawców

Undefined

PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
1.      Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego:
Organizacja szkolenia w tym: wynajem sal szkoleniowych, wyposażenie sal sprzętem konferencyjno- szkoleniowym, zapewnienie noclegów oraz wyżywienia uczestnikom szkolenia.
2.      Rodzaj zamówienia: Zapytanie ofertowe
3.      Opis przedmiotu zamówienia:
Przedmiotem zapytania jest organizacja miejsca do przeprowadzenia szkolenia wg następujących wymagań Zamawiającego:
Termin szkolenia: 19-20 marca 2018 (dwa dni)
Miejsce: Warszawa
Ilość uczestników: 50 osób
Wymagania odnośnie pomieszczeń na 2 dni:
·         Całe szkolenie musi odbyć się w jednym miejscu (wykłady i zajęcia praktyczne, noclegi, wyżywienie)
·         Wynajem Sali wykładowej dla 50 osób, pow. min. 70m², ustawienie krzeseł teatralne, wyposażenie: rzutnik, ekran, mikrofon nagłowny, system nagłośnienia.
·         Wynajem powierzchni do przeprowadzenia warsztatu kulinarnego: ilość uczestników 25 osób, pow. min 40m², 5 stanowisk do przygotowywania potraw po 5 osób każde. Dodatkowo jedno stanowisko dla prowadzącego. Wyposażenie sali: mikrofon nagłowny dla prowadzącego oraz system nagłośnienia. Wyposażenie stanowisk dla uczestników: deski do krojenia, noże do mięsa.
·         Wynajem powierzchni do przeprowadzenia warsztatu z prawidłowej ekspozycji mięsa wołowego w ladzie chłodniczej: ilość 25 osób, pow. min 40m², 5 stanowisk do porcjowania elementów wołowych po 5 osób każde oraz dodatkowo stanowisko dla prowadzącego. Wyposażenie sali: mikrofon nagłowny oraz system nagłośnienia.
Program ramowy szkolenia:
Dzień 1
10:00-11:00 Rejestracja uczestników. Powitalna kawa z poczęstunkiem.
11:00-11:30 Prelekcja1 
11:30-12:00 Prelekcja2 
12:00-12:30 Prelekcja3
12:30-13:30 Obiad/Lunch
14:00-17:00 Zajęcia praktycznie równolegle Grupa 1, Grupa 2
18:00-21:00 Uroczysta kolacja
Dzień 2
08:00-09:00 Śniadanie
10:00-13:00 Zajęcia praktycznie równolegle Grupa 1, Grupa 2
13:30-14:30 
Obiad/Lunch
14:30-15:00 Prelekcja1 
15:00-15:30 Prelekcja2
15:30-16:00 Podsumowanie
Wyżywienie:
Wycena wyżywienia powinna obejmować: obiad 2 dni (w menu dania z wołowiny QMP: preferowane 4 różne dnia z wołowiny QMP: wołowina duszona – typu gulasz, szybko smażona – typu stir fry, tatar – przystawki, pieczona), śniadanie, kolację oraz serwis kawowy 2 dni.
Noclegi:
Noclegi w terminie 19-20  marca 2018r. dla 50 osób, pokoje 1 i 2 osobowe.