Orders

Announced competitions:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Competition results:

Kompleksowa realizacja „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości”

Kompleksowa realizacja „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” W dniu 13.03.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania...

read more
Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny”

Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny” W dniu 24.02.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz...

read more
Branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła

Branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła

Wyniki konkursu dot. branżowych wyjazdów promujące wiedzę dla producentów bydła W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na dwa branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła w zakresie zrównoważonej produkcji, podnoszenia dobrostanu oraz innowacyjnych metod produkcji i skracania łańcucha dostaw w...

read more
Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Wyniki konkursu dot. organizacji dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na organizację dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny w ramach zadania „Zrównoważona wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...

read more
Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Wyniki konkursu dot. obsługi w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych. W dniu 16.09.2022 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania pt. obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych dla jednej osoby do Paryża w dwie strony w ramach zadania „Zrównoważona wołowina”...

read more
Organizacja 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania “Polska wołowina zrównoważona”

Organizacja 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania “Polska wołowina zrównoważona”

Wyniki konkursu dot. organizacji 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania „Polska wołowina zrównoważona” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. W dniu 16.09.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na organizację 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w...

read more
Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „IX Forum Sektora Wołowiny z Konkursem Producenta Bydła Mięsnego Roku”. W dniu 29.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację Międzynarodowej Konferencji pt. „IX Forum Sektora Wołowiny” wraz z Konkursem PBMR w ramach zadania pt. „IX Forum Sektora...

read more
Kompleksowa realizacja „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów”

Kompleksowa realizacja „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” finansowanego z Funduszu...

read more
Wyjazdy studyjne (do Irlandii i do Włoch)

Wyjazdy studyjne (do Irlandii i do Włoch)

Wyniki konkursu dot. wyjazdów studyjnych (do Irlandii i do Włoch) W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na dwa wyjazdy studyjne: do Irlandii i do Włochy, dla grup maksymalnie 14-osobowych w ramach zadania „Stymulowanie podnoszenia jakości w łańcuchu dostaw wołowiny” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...

read more