Orders
Announced competitions:
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Competition results:
Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „IX Forum Sektora Wołowiny z Konkursem Producenta Bydła Mięsnego Roku”. W dniu 29.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację Międzynarodowej Konferencji pt. „IX Forum Sektora Wołowiny” wraz z Konkursem PBMR w ramach zadania pt. „IX Forum Sektora...
Kompleksowa realizacja „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” finansowanego z Funduszu...
Wyjazdy studyjne (do Irlandii i do Włoch)
Wyniki konkursu dot. wyjazdów studyjnych (do Irlandii i do Włoch) W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na dwa wyjazdy studyjne: do Irlandii i do Włochy, dla grup maksymalnie 14-osobowych w ramach zadania „Stymulowanie podnoszenia jakości w łańcuchu dostaw wołowiny” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...
Konkursu „Producent Bydła Mięsnego Roku 2022”
ZAPYTANIE NIEROZSTRZYGNIĘTE PZPBM zaprasza do składania ofert. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Organizacja konkursu „Producent Bydła Mięsnego Roku 2022” 2. Rodzaj zamówienia: zapytanie ofertowe. 3. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa organizacja konkursu „Producent Bydła Mięsnego...
Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”
ZAPYTANIE NIEROZSTRZYGNIĘTE PZPBM zaprasza do składania ofert. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Kompleksowa realizacja Międzynarodowej Konferencji pt. „IX Forum Sektora Wołowiny” Rodzaj zamówienia: zapytanie ofertowe Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa realizacja Międzynarodowej...
Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie” W dniu 18.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie” finansowanego z...
Kompleksowa usługa ekspercka w zakresie zrównoważonej produkcji wołowiny
Wyniki konkursu dot. kompleksowej usługi eksperckiej w zakresie zrównoważonej produkcji wołowiny W dniu 12.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację usługi eksperckiej w ramach zadania pt. „Zrównoważona Wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania...
Kompleksowa realizacja zadania pt. „Polska wołowina elementem zdrowego żywienia”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Polska wołowina elementem zdrowego żywienia” W dniu 12.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Polska wołowina elementem zdrowego żywienia” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania...
Analiza standardów systemu jakości QMP
Wyniki konkursu dot. analizy standardów systemu jakości QMP pod kątem zaktualizowanych wymagań Europejskiego Okrągłego Stołu Zrównoważonej Wołowiny i rekomendacje dla Polskiej Platformy Zrównoważonej Wołowiny W dniu 11.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na przygotowanie analizy standardów systemu jakości QMP pod kątem...
Analiza (raport) ekspertyz dotyczących hipotezy…
Wyniki konkursu dot. analizy (raportu) ekspertyz dotyczących hipotezy: „Przy zachowaniu staranności w procesie produkcji w szczególności w zakresie żywienia mięso pozyskane z bydła ras mlecznych może spełniać wymagania konsumenta w wysokim a nawet w najwyższym stopniu”. W dniu 11.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na...