Szanowni Państwo,

w ramach działań informacyjno-promocyjnych dla zadania pt. „Polska wołowina elementem zdrowego żywienia” sfinansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego zostały zorganizowano 2 warsztaty dla dziennikarzy oraz blogerów i fanów zdrowego odżywiania zajmujących się tematyką zdrowia i żywności, którzy nabytą wiedzę przekazali swoim odbiorcom. Podczas warsztatów została przekazana wiedza z zakresu jakości i zalet mięsa wołowego w kontekście zasad zdrowego odżywiania i wartości odżywczych produktów wołowych.

Zaproszeni goście (dziennikarze, blogerzy oraz fani zdrowego odżywania) opublikowali swoje relacje z udziału w warsztatach, poniżej dostępne linki:

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

Link 6

Link 7

Link 8

Link 9

Link 10

Link 11

Link 12

Link 13

Link 14

Link 15

Link 16

Link 17

Link 18

Link 19

Link 20

Link 21

Link 22

 

Sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego