Wyniki konkursu dot. prac eksperckich dla promowania produkcji zrównoważonej wołowiny.

W dniu 20.12.2021 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania dot. prac eksperckich dla promowania produkcji zrównoważonej wołowiny, w ramach zadania „Zrównoważona Wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.

Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęły 3 oferty:

  1. Prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka
  2. dr hab. Piotr Wójcik, prof. IŻ
  3. dr hab. inż. Dariusz Lisiak, prof. IBPRS-PIB

 

Na podstawie otrzymanych ofert jako najkorzystniejszą wybrano ofertę złożoną przez:

dla części I: dr hab. Piotr Wójcik, prof. IŻ

dla części II: dr hab. inż. Dariusz Lisiak, prof. IBPRS-PIB

dla części III: Prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka

 

Gratulujemy i dziękujemy za udział.