Wyniki konkursu dot. prac eksperckich dla promowania produkcji zrównoważonej wołowiny.
W dniu 20.12.2021 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania dot. prac eksperckich dla promowania produkcji zrównoważonej wołowiny, w ramach zadania „Zrównoważona Wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.
Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęły 3 oferty:
- Prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka
- dr hab. Piotr Wójcik, prof. IŻ
- dr hab. inż. Dariusz Lisiak, prof. IBPRS-PIB
Na podstawie otrzymanych ofert jako najkorzystniejszą wybrano ofertę złożoną przez:
dla części I: dr hab. Piotr Wójcik, prof. IŻ
dla części II: dr hab. inż. Dariusz Lisiak, prof. IBPRS-PIB
dla części III: Prof. dr hab. Agnieszka Wierzbicka
Gratulujemy i dziękujemy za udział.