Zamówienia
Ogłoszone konkursy:
No Results Found
The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.
Rozstrzygnięcia konkursów:
Kompleksowa realizacja zadania pt. „Polska Wołowina”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Polska Wołowina” (1/PW/2023) W dniu 02.06.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Polska Wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta: Fundacji Original Na...
Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Doceń polską wołowinę” (2/RESTAURACJE/2023) W dniu 11.05.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Doceń polską wołowinę” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta:...
Kompleksowa realizacja zadania pt. “Polska wołowina zrównoważona”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Polska wołowina zrównoważona” W dniu 02.05.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Polska wołowina zrównoważona” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta:...
Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Doceń polską wołowinę” W dniu 24.04.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Doceń polską wołowinę” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta: Prestiż J. Sośnica...
Kompleksowa realizacja „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” W dniu 13.03.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania...
Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny”
Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny” W dniu 24.02.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz...
Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych
Wyniki konkursu dot. obsługi w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych W dniu 11.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia dwóch biletów lotniczych dla jednej osoby: z Paryża i z Dublina w ramach zadania „Zrównoważona wołowina” finansowanego z...
Branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła
Wyniki konkursu dot. branżowych wyjazdów promujące wiedzę dla producentów bydła W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na dwa branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła w zakresie zrównoważonej produkcji, podnoszenia dobrostanu oraz innowacyjnych metod produkcji i skracania łańcucha dostaw w...
Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny
Wyniki konkursu dot. organizacji dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na organizację dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny w ramach zadania „Zrównoważona wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...
Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych
Wyniki konkursu dot. obsługi w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych. W dniu 16.09.2022 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania pt. obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych dla jednej osoby do Paryża w dwie strony w ramach zadania „Zrównoważona wołowina”...