Zamówienia

Ogłoszone konkursy:

Rozstrzygnięcia konkursów:

Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Wyniki konkursu dot. organizacji dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na organizację dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny w ramach zadania „Zrównoważona wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...

czytaj dalej
Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Wyniki konkursu dot. obsługi w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych. W dniu 16.09.2022 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania pt. obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych dla jednej osoby do Paryża w dwie strony w ramach zadania „Zrównoważona wołowina”...

czytaj dalej
Organizacja 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania „Polska wołowina zrównoważona”

Organizacja 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania „Polska wołowina zrównoważona”

Wyniki konkursu dot. organizacji 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w ramach zadania „Polska wołowina zrównoważona” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. W dniu 16.09.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na organizację 3 szkoleń dla producentów żywca wołowego w formie warsztatów w...

czytaj dalej
Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „IX Forum Sektora Wołowiny z Konkursem Producenta Bydła Mięsnego Roku”. W dniu 29.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację Międzynarodowej Konferencji pt. „IX Forum Sektora Wołowiny” wraz z Konkursem PBMR w ramach zadania pt. „IX Forum Sektora...

czytaj dalej
Kompleksowa realizacja „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów”

Kompleksowa realizacja „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów” finansowanego z Funduszu...

czytaj dalej
Wyjazdy studyjne (do Irlandii i do Włoch)

Wyjazdy studyjne (do Irlandii i do Włoch)

Wyniki konkursu dot. wyjazdów studyjnych (do Irlandii i do Włoch) W dniu 18.08.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na dwa wyjazdy studyjne: do Irlandii i do Włochy, dla grup maksymalnie 14-osobowych w ramach zadania „Stymulowanie podnoszenia jakości w łańcuchu dostaw wołowiny” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...

czytaj dalej
Konkursu „Producent Bydła Mięsnego Roku 2022”

Konkursu „Producent Bydła Mięsnego Roku 2022”

ZAPYTANIE NIEROZSTRZYGNIĘTE PZPBM zaprasza do składania ofert. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Organizacja konkursu „Producent Bydła Mięsnego Roku 2022” 2. Rodzaj zamówienia: zapytanie ofertowe. 3. Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa organizacja konkursu „Producent Bydła Mięsnego...

czytaj dalej
Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

Kompleksowa realizacja „IX Forum Sektora Wołowiny”

ZAPYTANIE NIEROZSTRZYGNIĘTE PZPBM zaprasza do składania ofert. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Kompleksowa realizacja Międzynarodowej Konferencji pt. „IX Forum Sektora Wołowiny” Rodzaj zamówienia: zapytanie ofertowe Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa realizacja Międzynarodowej...

czytaj dalej
Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie”

Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie” W dniu 18.07.2022 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach, w tym zaletach, mięsa wołowego w internecie” finansowanego z...

czytaj dalej