Zamówienia

Ogłoszone konkursy:

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Rozstrzygnięcia konkursów:

Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”

Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Doceń polską wołowinę” (2/RESTAURACJE/2023) W dniu 11.05.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Doceń polską wołowinę” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta:...

read more
Kompleksowa realizacja zadania pt. “Polska wołowina zrównoważona”

Kompleksowa realizacja zadania pt. “Polska wołowina zrównoważona”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Polska wołowina zrównoważona” W dniu 02.05.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Polska wołowina zrównoważona” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta:...

read more
Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”

Kompleksowa realizacja zadania pt. „Doceń polską wołowinę”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Doceń polską wołowinę” W dniu 24.04.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Doceń polską wołowinę” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania ofertowego wpłynęła 1 oferta: Prestiż J. Sośnica...

read more
Kompleksowa realizacja „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości”

Kompleksowa realizacja „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” W dniu 13.03.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Promocja wołowiny kulinarnej wysokiej jakości” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Zgodnie z wymaganiami zapytania...

read more
Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny”

Kompleksowa realizacja „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny”

Wyniki konkursu dot. kompleksowej realizacji zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz ochrona wizerunku polskiego sektora wołowiny” W dniu 24.02.2023 r. Komisja Konkursowa dokonała wyboru oceniając oferty na kompleksową realizację zadania pt. „Informowanie o jakości i cechach mięsa wołowego w Internecie oraz...

read more
Branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła

Branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła

Wyniki konkursu dot. branżowych wyjazdów promujące wiedzę dla producentów bydła W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na dwa branżowe wyjazdy promujące wiedzę dla producentów bydła w zakresie zrównoważonej produkcji, podnoszenia dobrostanu oraz innowacyjnych metod produkcji i skracania łańcucha dostaw w...

read more
Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Organizacja dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny

Wyniki konkursu dot. organizacji dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny W dniu 03.10.2022 roku Komisja Konkursowa dokonała analizy ofert oceniając oferty na organizację dwóch spotkań związanych z pracami Platformy Zrównoważonej Wołowiny w ramach zadania „Zrównoważona wołowina” finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa...

read more
Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych

Wyniki konkursu dot. obsługi w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych. W dniu 16.09.2022 roku Komisja Konkursowa oceniająca oferty związane z realizacją zadania pt. obsługa w zakresie rezerwacji, zakupu oraz dostarczenia biletów lotniczych dla jednej osoby do Paryża w dwie strony w ramach zadania „Zrównoważona wołowina”...

read more