Zapraszamy do obejrzenia krótkiej relacji z realizacji zadania pt. Warsztaty szkoleniowe nt. wołowiny wysokiej jakości dla profesjonalistów.

W ramach zadania zostały zrealizowane 3 dwudniowe szkolenia dla handlowców połączone z warsztatami chef for chef oraz Trendy Dinner, w których łącznie wzięło udział 90 uczestników. Uczestnikami byli przedstawiciele branży mięsa wołowego oraz detaliści i handlowców ze sklepów spożywczych, delikatesów mięsnych, sieci sklepów mięsnych, branży HoReCa. Wśród uczestników została podniesiona wiedza w zakresie systemów jakości oraz o wołowinie wysokiej jakości w ogóle, Uczestnicy dowiedzieli się skąd bierze się wysoka jakość mięsa, jakie są korzyści dla handlu pod kątem sprzedaży w sieci ukierunkowanej na rynek HoReCa – znaczenie powtarzalności produktu oraz korzyści dla handlu wynikających z wprowadzenia do sklepów wołowiny z certyfikatem.

Film_1

Film_2

Film_3

Film_4

 

Zadanie sfinansowano z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego.